7 parasta blackjack-peliä, joita pelata verkossa

7-parasta-blackjack-peliäjoita-pelata-verkossa

Suurin osa ihmisistä pitää korttipelejä joko vaikeina tai jonakin, joka on saatavilla vain korkean panoksen pelaajille. Vaikka monet ammattilaiskorttipelaajat ja korkean panoksen pelaajat pelaavat niin, se on peli, jota kuka vain voi pelata.

Ensimmäinen asia, joka sinun tulisi ottaa huomioon on, mitä variaatiota haluat pelata. Seuraava asia on valita pöytä tai peli, joka sopii budjettiisi, pelityyliisi ja taitoihisi. Jos teet nämä asiat, mikään ei voi mennä pieleen.

Tässä luetteloimme joitakin korkeimmin arvioituja blackjack-pelejä, joita voit pelata verkossa milloin vain. Aloitetaan!

Live Dealer Blackjack

7 parasta blackjack peliä joita pelata verkossa Live Dealer Blackjack - 7 parasta blackjack-peliä, joita pelata verkossa

Jos haluat saada oikean kokemuksen, voit liittyä Live Dealer blackjack -peliin, jota isännöi Playtech. Peli tarjoaa melko alhaisen house edgen, ja mahdollisuuden pelailla muiden pelaajien ja jakajan kanssa.

Vegas Single Deck

Vegas Single Deck Microgamingilta on luultavasti paras vaihtoehto vakaville blackjackin pelaajille, jotka haluavat lisätä pelikassaansa vaivattomasti. House edge on reilu 0,31% ja vain yhtä pakkaa käytetään optimaaliseen pelaamiseen.

Klassinen Blackjack

7 parasta blackjack peliä joita pelata verkossa Klassinen Blackjack - 7 parasta blackjack-peliä, joita pelata verkossa

Toinen fantastinen vaihtoehto Microgamingilta on Klassinen Blackjack. Pelaajat voivat nauttia todella alhaisesta house edgestä, joka on noin 0,13%, joka tekee siitä hauskan tavan lisätä pelikassaasi ilman hikoilua.

Blackjack Party

Kuten nimi sanoo, Blackjack Party Evolution Gamingilta on vähemmän vakava versio, joka on täydellinen niille, jotka pelaavat blackjackia ensimmäistä kertaa. Grafiikat ja äänet lisäävät hauskuutta, kun pelaajat nauttivat melko alhaisesta minimipanoksesta.

Progressiivinen Blackjack

7 parasta blackjack peliä joita pelata verkossa Progressiivinen Blackjack - 7 parasta blackjack-peliä, joita pelata verkossa

Kyllä, online-kasinoiden blackjack-pelit tarjoavat nyt progressiivisia jättipotteja! Tässä pelissä Bet365:ltä, nautit alhaisesta house edgestä, joka on noin 0,47% ja saat mahdollisuuden voittaa todella anteliaan summan kun asetat panoksia progressiiviseen jättipottiin.

Blackjack Gold

Niille, jotka haluavat pelata blackjackia vain koska he rakastavat peliä, Blackjack Gold Microgamingilta on erinomainen valinta. Pelissä on melko normaalit säännöt, house edge ja palkinnot. Mikä erottaa sen joukosta, on grafiikat ja pelattavuus.

Vegas Strip Blackjack

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, meillä on Vegas Strip Blackjack Microgamingilta. Peli on suunniteltu jäljittelemään Vegasissa pelattavaa blackjackia ja tarjoaa noin 0,35% house edgen. Sitä pelataan neljällä pakalla ja se on täydellinen emulaatio Vegasin blackjackista.

Oletko valmis pelaamaan vakavia blackjack-pelejä? Sitten sinun tulisi harkita pelaavasi mitä vain näistä blackjack-peleistä verkossa. Onnea!