Mainonta

Mainonta - MainontaBlogina, joka keskittyy innokkaisiin pelaajiin, meillä on tuhansia lukijoita, jotka ovat valmiita kuulemaan mahtavasta tuotteestasi tai palvelustasi. Jos tarjoat palveluita tai tuotteita liittyen uhkapelaamiseen, voit saavuttaa kaikki tavoitteesi kun mainostat Ecotone Game -blogissa.

Tarjoamme ainutlaatuisia kumppanuustilaisuuksia ja mainontapaketteja, jotka sopivat jokaiseen budjettiin ja tavoitteeseen. Voit myös pyytää mukautetun mainontakampanjan, joka on räätälöity tarpeisiisi. Autamme sinua varmistamaan, että kampanjasi on menestys.

Mainontavaihtoehtojemme valikoima on laaja ja sopii kaiken tyyppiselle yritykselle. Näitä vaihtoehtoja voidaan tarjota yhtenä pakettina tai monen yhdistelmänä varmistamaan optimaalisen suorituksen.

Joko tarvitset jonkun auttamaan sinua strategian kanssa tai tarvitset vain tilan mainoksellesi, me voimme auttaa. Katso joitakin mainontaratkaisuja, joista voit hyötyä.

Tuotearvostelut

Me kirjoitamme arvosteluja päivittäin. Lähetä meille näyte tuotteestasi, jota kokeilemme ja yksi kirjoittajistamme kirjoittaa puolueettomat arvostelun. Sinun täytyy hyväksyä arvostelu ennen kuin se julkaistaan blogissamme.

Bannerimainokset

Vuokraa paras paikka sivuillamme ja bannerimainoksesi näytetään täällä. Varmistamme, että kampanjan suorittamista seurataan ja säädellään varmistaaksemme, että kampanjan tulokset ovat linjassa tavoitteidesi kanssa.

Näyttömainokset

Etkö ole varma bannerimainoksesta? Miksi et siis valitsisi pienempää mainosta? Nämä mainokset voidaan asettaa mille vain blogin sivulle. Puhu meille suunnittelusta ja toimituksesta ja varmistamme, että mainoskampanjasi tuottaa tuloksia ja edistää myyntiäsi.

Videomainokset

Monen muun tyyppisen mainoksen lisäksi, tarjoamme tilaa myös videomainoksille blogissamme. Joko sinulla on olemassa oleva video tai haluaisit meidän luovan videon, voimme auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä oppiaksesi lisää muista mainosvaihtoehdoista.

Ota yhteyttä Ecotone Gameen järjestääksesi tapaamisen ja selvitä, kuinka me voimme auttaa sinua lisäämään muunnoksia ja edistämään myyntiä. Kun meillä on kaikki tarvittavat tiedot, lähetämme sinulle tarjouksen mainoksesta.

Mikä vain mainostarpeesi on, me voimme auttaa. Kysy erityisistä tarjouksistamme ja mainospaketeistamme kun otat meihin yhteyttä.